• VALOKUVAAJA TIA PIRILÄ

   

  Olen Tia Pirilä, maskulainen valokuvaaja, vaimo ja kahden pikkupojan äiti, joka rakastaa suuria tunteita ja niiden ikuistamista. Valokuvauksessa intohimoni on perhe-, pariskunta- , hää- ja rakkauskuvaukset, sillä niiden herkkyys ja aidot tunteet puhuttelevat minua suuresti.

   

  Perhekuvauksissa kuvaan paljon sekä studiollani Maskussa että miljöössä esimerkiksi Turussa ja sen ympäristökunnissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Newborn-kuvaukset toteutan aina studiollani, jossa pystyn tarjoamaan parhaat mahdolliset puitteet kuvauksille. Se on myös yksi rakkaimmista palveluistani, sillä on ihanaa viettää aikaa perheen kanssa kuvauksissa sekä nähdä kerta toisensa jälkeen vilpitön rakkaus ja herkkyys.

   

  Suurien tunteiden vuoksi lähellä sydäntäni on myös pariskunta- ja hääpotretit. On ihanaa luoda kuviin se taianomainen tunne, jota parit keskenään kokevat. Pyrin tutustumaan heihin kunnolla ennen kuvien ottamista, jolloin ymmärrän pariskunnan välillä kipinöivää kemiaa. Jokaisen hää- tai pariskuntapotretin tahdon toteuttaa heidän näköisekseen.

   

  Olen valokuvannut lapsesta asti vaihtelevissa määrin niin töissä kuin harrastuksenakin. Valokuvaus on kuitenkin ollut suuri haaveeni koko elämäni ja olen vihdoin saanut tehtyä siitä itselleni ammatin, jota rakastan.

   

  Kysy kuvauksista rohkeasti niin räätälöidään juuri sinun tarpeitasi vastaava paketti :)

   

  Löydät valokuvaajatilini myös

  instagramista: @tiapirila

  ja facebookista: @ValokuvaajaTiaPirilä

   

  Toimin valokuvaajana Tiuku Studiossa:

  Maskuntie 226 D, 21250 Masku